kk zapresic

Važan kuglački derbi – Zaprešić i Osijek

Objavljeno:11. Studeni 2015. | Objavio:Z.I. | Sport

U vrlo važnoj utakmici Prve hrvatske lige u kuglanju Zaprešić je ugostio respektabilnu ekipu iz Osijeka. Derbi je je završio uvjerljivom pobjedom Kuglačkog kluba Zaprešić rezultatom od 6-2.

Utakmicu su otvorili odlični igrači i gostiju i domaćina. Branko Manev je sa 705 srušenih čunjeva bio igrač utakmice i cijelog kola, a igrao je protiv Matije Tutnjevića (576), dok je Mario Liović sa 695 srušenih čunjeva postavio osobni rekord i odnio bod Mariu Fridlu (632).

Drugi blok započeo je igrom Branislava Bogdanovića (703) koji je lako odnio poen Zvonimiru Horžitzkyom (603). Matija Mance je s druge strane odigrao lošiji meč te dopustio da Osijek izjednači rezultat s uvjerljivih 626 čunjeva Maria Mušanića.

Neizvjesni treći blok riješili su Danijel Funda (612) i Damir Fučkar (667). Funda je pobijedio Daria Radoša (564), dok je Fučkar nadigrao Ivana Pušića (636).

Pobjeda je bila ključna kako bi se KK Zaprešić vratio na vrh prvenstvene ljestvice ispred Osijeka i zagrebačkog dvojca Grmoščica-Medveščak 1958. Sljedeće kolo ponovno će se igrati u Zaprešiću s osječkom ekipom Kandit.

 

Foto: KK Zaprešić

Podijeli

Autor

Comments are closed.