novac

Unaprijedite svoje znanje na besplatnoj radionici „Poslovni uzlet grada Zaprešića”

Objavljeno:26. Rujan 2016. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, NAJAVLJUJEMO, Poslovni, Vijesti

Pitate se kako od dobre ideje stvoriti poslovni uspjeh? Naučite na besplatnoj poslovnoj edukaciji „Poslovni uzlet grada Zaprešića“ koja će omogućiti poduzetnicima, obrtnicima, vlasnicima OPG-ova te svim zainteresiranim za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija, sudjelovanje u interaktivnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama.

„Poslovni uzlet grada Zaprešića“ održat će se 14. listopada u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić (Trg dr. Franje Tuđmana 1) u suradnji s Gradom Zaprešićem i Zagrebačkom županijom.

PROGRAM

Osim s usvojenim znanjima, polaznici će edukacije napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima. Naime, Poslovni uzlet će kroz iskustva uspješnih poduzetnika i besplatne edukacije za sve zainteresirane obuhvatiti najvažnije teme iz područja marketinga i poduzetništva.

Sudionici će imati mogućnost prisustvovati na otvorenju i zanimljivoj panel diskusiji na temu ”Od ideje do uspješnog biznisa” gdje će poslušati savjete lokalnih poduzetnika, nakon čega će slijediti edukacija o novim tehnologijama koje olakšavaju svakodnevne poslovne izazove. Nakon formalnog dijela, uslijedit će i besplatna zakuska za sve sudionike.

U drugom djelu predavanja polaznici će moći poslušati edukacije o tome kako izraditi projekt i dobiti sredstva iz EU fondova te kako odraditi kvalitetan poslovni sastanak te na taj način pospješiti svoje poslovanje.

PRIJAVE

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti prijavom na poveznici OVDJE, na broj telefona 01 6326 021,  6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program događaja dostupan je OVDJE.

 

Foto: Flickr – Tax Credits - Money - CC by 2. 0 / uređeno od originala

Podijeli

Autor

Comments are closed.