Tribina

Tribinom „Kvalitetno roditeljstvo“ zaokružen projekt „Naučimo roditelje“

Objavljeno:5. Srpanj 2015. | Objavio:Z.I. | Vijesti, Život

Centar za mladež Zaprešić organizirao je tribinu na temu Kvalitetno roditeljstvo kojom je zaokružen projekt Naučimo roditelje proveden u školskoj godini 2014/15. U Gradskoj vijećnici u ime Centra za mladež Zaprešić prisutnima se obratila voditeljica Klaudia Devčić Majerić, moderator tribine. Psihologinja Kristina Kulaš prezentirala je potom sadržaj i rezultate evaluacije projekta Naučimo roditelje.

Na tribini su sudjelovali i Centar za socijalnu skrb Zaprešić, partner na projektu, Marina Dimić Rakar, profesorica socijalne pedagogije, Osnovna škola Ljudevita Gaja, partner na projektu, Anja Rajčević, profesorica psihologije, Osnovna škola Antuna Augustinčića, suradnik na projektu, Željka Skledar, profesorica pedagogije, Dječji vrtić Maslačak te Dina Rendulić, profesorica pedagogije.

Klaudia Devčić Majerić, voditeljica Centra za mladež Zaprešić, objasnila je da je cilj tribine bio je okupiti relevantne dionike u zajednici, koji su ujedno projektni partneri i suradnici, a koji su svaki iz svoje perspektive govorili o unaprjeđivanju kvalitete roditeljstva u svojoj domeni te tako upoznali roditelje s mogućnostima edukacije, osnaživanja i unaprjeđivanja roditeljstva u zajednici.

Nakon prezentacija razvila se diskusija prisutnih roditelja i građana koji dali svoje prijedloge, ideje, pohvale i mišljenja o temi.

 

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.