Studio smijeha

Studio smijeha oduševio Zaprešićane

Objavljeno:23. Siječanj 2015. | Objavio:Valentina Pongrac | Vijesti, Zabava

Zaprešić je po prvi puta, ugostio popularne komičare iz Studija smijeha i time se uvrstio na listu gradova koji, dokazano, znaju što je dobra zabava. U dupkom punom caffe baru Goldfinger, 22. siječnja 2015., Marina Orsag, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar, svojim su pričama i dosjetkama okupljene goste držali na rubu suza punih dva i pol sata. Pljesak i glasan smijeh jedino je što se moglo čuti u punom kafiću.

studio smijeha studio smijeha

Studio smijeha prvi je hrvatski i regionalni klub stand up komedije. Sjedište kluba je u Zagrebu, a svoje nastupe održavaju diljem Hrvatske, ali i šire. Stalni članovi kluba, do sada su posjetili više od 30 mjesta i gradova u Hrvatskoj, pomagali u humanitarnim akcijama, sudjelovali na brojnim festivalima čak i izvan granica Lijepe naše te se čak pojavljivali u nekim poznatim domaćim serijama.

studio smijeha studio smijeha

Gdje god se pojave, oduševljavaju okupljenu publiku, a ni Zaprešić nije bio iznimka. Studentica Ivana Kolarić (24), koja je na stand up, došla u pratnji svojih prijatelja, rado je s nama podijelila dojmove o nastupu popularnih komičara:

Ivana Kolarić s društvom“Bilo je fakat izvrsno, nadam se da će se ubrzo ponoviti. U Zaprešiću je stvarno potrebno puno više ovakvih događaja.”

 

 

 

 

Nisu samo studenti oduševljeni stand up komedijom. Referentica, Ivana Habuš (33), koja je ovo iskustvo odlučila podijeliti s mnogobrojnim prijateljima, također je izjavila kako ovakvih događaja u Zaprešiću treba biti više:

Ivana Habuš s društvom“Bilo je stvarno savršeno, Zaprešić bi ovakve događaje trebao imati češće da se ekipa malo zabavi i na ovaj način.”

 

 

 

 

Pozitivne kritike sijevale su sa svih strana. Činjenica je, Studio smijeha je osvojio Zaprešićane, a mnogi već sad iščekuju njihov ponovni dolazak. Jedna od “onih koji iščekuju” je i studentica Antonija Somić (22), koja je na dozu dobre zabave došla u pratnji kolegica:

Antonija Somić s kolegicom“Bilo mi je fenomenalno i veselim se ponavljanju svega ovoga uskoro.”

 

 

 

 

 

Sudeći po komentarima Zaprešić je stvorio još jedno hvale vrijednu tradiciju, koja će oduševljavati građane iz mjeseca u mjesec.

Podijeli

Comments are closed.