Proslava djevojačkih večera, rođendana, diploma uz Vatroslavu iz Zaprešića

Pripadnice ljepšeg spola došle na svoje – iz Zaprešića u svijet krenula jedinstvena party ponuda – samo za cure

Objavljeno:8. Srpanj 2013. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, Vijesti, Zanimljivosti

Za proslavu rođendana, djevojačkih večeri, diplome na fakultetu, uspješno zaposlenje, ali čak i za obični „babinjak“ – za sve njih Vatroslava ili pak kraće Vatra  iz Zaprešića – ima poseban zabavni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnima

Tulum iznenađenja ! Curke i naravno Vatra, hvala vam za ludu večer,neponovljivu i ludu!  Jedva čekam da se opet organiziramo i zabavimo, to bi trebale raditi češće, kaže 31-godišnja Vesna.

Party je odličan !!! Igre, igračke, edukacija, torta … Moje je iskustvo genijalno, ja bi opet!  Osjećala sam se kao da gledam film s naj frendicama, oblačile smo se i slikale, ubile se u prefinoj torti, umjereno popile, nakon Vatrine večeri otišle smo van i brijale do zore…odličnoooooo,  komentira 27-godišnja Maja.

vatroslava-banner2Dojam je to pripadnica ljepšeg spola koje su zahvaljujući maštovitoj Vatroslavi, žiteljici Zaprešića,  svjedočile, ali i aktivno sudjelovale u jedinstvenom party programu namijenjenom isključivo ženama. Za proslavu rođendana, djevojačkih večeri, diplome na fakultetu ili uspješnom zaposlenju, ali čak i radi običnog „babinjaka“ – za sve njih Vatroslava ili pak kraće Vatra – ima poseban zabavni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnima, kao i naše sugovornice Vesnu i Maju s početka priče.

I zabava i edukacija

„Ja sam sasvim obična, normalna žena (41) u braku 17 sretnih godina, sasvim normalna mama dviju prekrasnih djevojčica, sasvim običan radnik stalno zaposlena sa ludim, preludim hobijem  – dodatnim   poslom – kojeg nema nitko. Ovime se bavim dvije godine i usrećila sam mnoge žene, popravila brakove, educirala kako mlade tako i žene u najboljim godinama, uvodno nam se predstavlja inicijatorica neobičnog i zanimljivog party programa „ladies only“.

vatroslava-crvena-haljinaU njezinim zabava prožeti su sex, igračke za odrasle, dopadljivo i neobično donje rublje, slatke i slane slastice, demonstracija vještina uspješnog vođenja ljubavi, pjenušac, striptiz….ma puno je toga što svaka žena barem jednom u životu treba iskusiti. U dva sata zabavnog programa koji to sve objedinjuje, Vatra ističe kako niti jedna dama neće ostati neraspoložena i bez osmjeha s kojim se vraća kući.

„Ženama je nekako neugodno posjećivati sexy shopove, preko interneta kupovati  je nezgodno jer moraš ostavljati  osobne  podatke, ne možeš isprobati robu i na kraju ti se poštar osmjehne na X kuvertu koju ti donosi… Moj posao je incognito, u domu organizatorice, u zatvorenom krugu prijateljica, s fenomenalnom vibrom u zraku, vrlo zabavnim sadržajem, nešto što još nije viđeno i nešto što samo ja radim na prostoru Hrvatske“, priča nam jedinstvena Vatra.

Slatki detalji

A dodatni začin svemu jeste činjenica da se o ovom zabavnom „ludilu“ ne priča muškarcima, niti je za njih namijenjen. Sve ostaje u krugu partijanerica.  No Vatra je ipak pristala otkriti nekoliko detalja sa svojih jedinstvenih tuluma s kojima kani „pokoriti“ našu zemlju, a s obzirom na ulazak u EU – čak ga patentirati i kao izvozni proizvod.

Proslava djevojačkih večera, rođendana, diploma uz Vatroslavu iz Zaprešića

„Nakon kratkog upoznavanja na početku zabave, a u svrhu opuštanja čitamo edukativnu knjigu  „Kako raditi one stvari” gdje se uz puno smijeha može saznati o predigrama i odnosima partnera te otkriti pokoja tajna o snošaju ili prevarama, ovisno koju temu obuhvatimo. Tu je i edukacija uporabe sexy igrački za velike cure isprepletena s igricama i kvizovima,  uz modnu reviju i isprobavanje kostima iz sexy shopa gdje je dopušteno fotografiranje mobitelom i slanje golišavih sličica muževima i dečkima, kao uvertira  za nastavak večeri, ali u muškom društvu kad slavljenice dođu kući,“ otkriva Vatra dio svog slavljeničkog asortimana.

Đorđ – jedini muškarac

Uz svoj “incognito” program Vatra nudim i tematsku tortu večeri, stripera, tematske kanape-e, također ukoliko se radi o djevojačkoj večeri imam i prostor kojeg možemo unajmiti…obilje kombinacija dio kojih je predstavljen i na internetskoj stranici  www.vatra-incognito.com .

Cijene su pristupačne tako da si svaka žena može priuštiti “drugačiji” rođendan ili joj to mogu prijateljice napraviti kao slavljeničko iznenađenje. A jedini muškarac koji ovim slatkim ludostima smije svjedočiti je „Đorđ“ – napuhana muška lutka koja nikada ništa nije otkrila s ovih zabavnih druženja – rezerviranih samo za velike cure.

vatroslava-party

 

 

 

 

 

Podijeli

Autor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*


osam + 5 =

HTML tags are not allowed.