Poglavarastvo

Prijavite izvanredne Zaprešićane – Natječaj za dodjelu javnih priznanja Grada Zaprešića

Objavljeno:31. Kolovoz 2016. | Objavio:Z.I. | Kultura, NAJAVLJUJEMO, Vijesti, Život

Grad Zaprešić objavio je pozivni natječaj za dostavu prijedloga javnih priznanja za 2016. godinu koja će se dodijeliti povodom Dana Grada Zaprešića, 16. listopada. Prijedlozi se dostavljanju Odboru Gradskog vijeća za dodjelu javnih priznanja najkasnije do 20. rujna 2016.

TKO ZASLUŽUJE JAVNO PRIZNANJE GRADA ZAPREŠIĆA?

Nagrada Grada Zaprešića dodjeljuje se građanima Grada Zaprešića i drugim osobama koje rade na području Grada Zaprešića, a koje na bilo koji način prinose njegovoj promidžbi i u širim državnim i inozemnim okvirima, djelatnim skupinama od dva do pet suradnika, trgovačkim društvima, ustanovama, vjerskim zajednicama, udrugama građana i drugim pravnim osobama, za zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u Gradu Zaprešiću.

TKO SVE MOŽE DOSTAVITI PRIJEDLOG?

Zainteresirani građani, udruge, tijela mjesne samouprave, radna tijela Gradskog vijeća i Gradonačelnika  te druge pravne osobe mogu podnijeti inicijativu ili obrazloženi prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Zaprešića.

POSTUPAK PRIJAVE

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se do 20. rujna u pisanom obliku i moraju biti obrazloženi, a moraju sadržavati podatke o podnositelju prijedloga, životopis osobe, odnosno podatke o pravnoj osobi koja se predlaže za priznanje, obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže dodjela priznanja.

Prijedlozi se dostavljaju na adresu: GRAD ZAPREŠIĆ, Odbor za javna priznanja, Nova ulica 10, 10290 Zaprešić. Dodatne informacije mogu se dobiti u Službi Grada na tel. 3717 536, 3717 539 ili 3717 565.

Podijeli

Autor

Comments are closed.