Povecaj svoju konkurentnost

Povećaj svoju konkurentnost – Natječaj za bolji standard i kvalitetu turističke ponude

Objavljeno:18. Travanj 2015. | Objavio:Z.I. | Vijesti

Za provedbu programa Konkurentnost turističkog gospodarstva Zagrebačka županija objavila je 700 000 kuna vrijedan javni natječaj. Namijenjen povećanju standarda i kvalitete turističke ponude, natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava otvoren je do 15. svibnja 2015.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu obrti i trgovačka društva izvan javnog sektora koji se bave ugostiteljskom i/ili turističkom djelatnošću, prijavljeni su i svoju djelatnost provode na području Zagrebačke županije te nemaju nepodmirenih obveza prema državi i Županiji.

ZA ŠTO SU SREDSTVA NAMIJENJENA?

Bespovratna sredstva iskoristiti se mogu za proširenje, opremanje, izgradnju ili rekonstrukciju smještajnih kapaciteta i ugostiteljskih objekata. Jednako tako namijenjena su i za razvoj i unapređenje dodatnih sadržaja poput bazena, wellnessa, adrenalinskih parkova, dječjih igrališta, kušaonica, vinskih podruma i slično.

IZNOS SUBVENCIJE

Po pojedinom projektu iznos subvencije može iznositi do 75 posto troškova te najviše 100 000 kuna. Programi se moraju provesti u 2015. godini na području Zagrebačke županije. Kriteriji odabira obuhvatit će dosadašnje poslovanje i smještajne kapacitete te financijsku vrijednost programa. Također je značajna i važnost programa za poboljšanje turističke ponude, povećanja broja gostiju i očuvanje odnosno mogućnost otvaranja novih radnih mjesta.

PRIJAVE

Cjelovit tekst natječaja te obrasce za prijavu mogu se pronaći na web stranicama Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr). Odgovore za dodatna pitanja možete dobiti na broju telefona 01/6009-421 ili na e-mail: a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr

Prijave s natječajnom dokumentacijom dostavljaju se osobno ili poštom na adresu:
Zagrebačka županija
Upravni odjel za gospodarstvo
Ulica grada Vukovara 72/V
10000 Zagreb

 

 

Foto: Flickr – Mohamed Aymen Bettaieb - photo - CC BY2.0 / dorađeno od originala

 

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.