Zagrebacka zupanija

Otvoren natječaj za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije

Objavljeno:4. Svibanj 2015. | Objavio:Z.I. | Vijesti

Natječaj za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije namijenjen je pojedincima i pravnim osobama, ustanovama i udrugama koji su zaslužni za gospodarski, društveni te kulturni razvoj Zagrebačke županije te njena promicanja u zemlji i svijetu. Natječaj je otvoren do 31. svibnja 2015.

PODNOŠENJE PRIJEDLOGA

Prijedloge mogu podnijeti članovi Županijske skupštine, radna tijela, Župan Zagrebačke županije, građani, udruge građana, poduzeća, vjerske zajednice, kulturne, športske i druge ustanove.

IDEALNI KANDIDATI

Kandidati mogu biti pojedinci ili pravne osobe koji su dali doprinos i postigli rezultate na unaprjeđenju stanja i razvitka pojedinih djelatnosti te njenoj međunarodnoj promidžbi. Njihovo djelovanje može biti znanstveno, stručno, umjetničko ili pedagoško. Važan je i ugled i priznanja u svojoj sredini, kao i ostvaren rezultat u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Zagrebačke županije.

PRIJAVE

Informacije o uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji te procesu prijave nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr).

 

 

 

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.