Zagrebacka zupanija

Natječaj za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije

Objavljeno:25. Travanj 2016. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, Vijesti, Život

Zagrebačka županija otvorila je natječaj za dodjelu javnih priznanja pojedincima i pravnim osobama, ustanovama i udrugama zaslužnima za gospodarski, društveni i kulturni razvoj Zagrebačke županije te njena promicanja u zemlji i svijetu. Prijaviti se može do 31. svibnja 2016. godine.

Prijedloge mogu podnijeti članovi Županijske skupštine, radna tijela, Župan Zagrebačke županije, građani, udruge građana, poduzeća, vjerske zajednice, kulturne, športske i druge ustanove.

Javna priznanja zaslužuju pojedinci ili pravne osobe koji su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i postigli izuzetne rezultate na unaprjeđenju stanja i razvitka pojedinih djelatnosti te njenoj međunarodnoj promidžbi. Također, jedan od kriterija je ostvaren rezultat u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Zagrebačke županije.

Informacije o uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr).

Podijeli

Autor

Comments are closed.