turisticka manifestacija

Natječaj vrijedan milijun kuna za potporu turističkih manifestacija

Objavljeno:24. Veljača 2015. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, Vijesti

Ukoliko kao trgovačko društvo, obrt ili udruga planirate organizaciju turističke manifestacije, Zagrebačka županija raspisala je 23. veljače upravo javni natječaj za vas. Milijun kuna vrijedan natječaj potpora je značajnim manifestacijama koje će promovirati turističku ponudu Zagrebačke županije u 2015. godini, a prijave su otvorene do 20. ožujka 2015.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Potporu mogu ostvariti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, javne ustanove, ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, jedinice lokalne samouprave i turističke zajednice koje su registrirane na području Zagrebačke županije, a u kojoj i organiziraju planiranu manifestaciju.

FINANCIRANJE MANIFESTACIJA

Jedan podnositelj zahtjeva može se prijaviti i ostvariti potporu za najviše tri manifestacije. Potpora može iznositi do 75 posto prihvatljivih troškova te po jednom korisniku najviše 100 000 kuna. Sufinancirati se može oprema, materijal, prostor, prijevozna sredstva, smještaj i putni troškovi, honorari, promocije i slično.

POTREBNA DOKUMENTACIJA

Za natječaj je obavezno priložiti sljedeću dokumentaciju: popunjeni prijavni obrazac, program manifestacije, financijski plan sa svim prilozima, dokaz o pravnom statusu organizatora, ovjerenu potvrdu nadležne porezne uprave o nepostojanju duga prema državi, ne starija od 30 dana te popunjen obrazac koji se odnosi na korištene državne potpore i poticaje.

PRIJAVE

Dokumentacija se dostavlja osobno ili poštom na sljedeću adresu:

Zagrebačka županija
Upravni odjel za gospodarstvo
Ulica grada Vukovara 72
10000 Zagreb
s naznakom Prijava za dodjelu potpora manifestacijama značajnim za turističku ponudu Zagrebačke županije

VIŠE INFORMACIJA

Cjeloviti tekst natječaja i prijavni obrasci pronađite na web stranici Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr). Za više informacija dostupni su telefonski broj 01/ 6009421  te e-mail a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr.

 

 

Foto: Flickr – Marko MarasIMG_4047CC BY 2.0 / dorađeno od originala

Podijeli

Autor

Comments are closed.