hum-akcija

Mala humanitarna akcija za veliko dobro djelo

Objavljeno:19. Prosinac 2016. | Objavio:Z.I. | Vijesti, Život
LAG SAVA i Dječji vrtić Maslačak, PO Brdovec organiziraju malu humanitarnu akciju za svoje mališane kojima je potrebno opremiti jednu sobu. Riječ je o sobi u kojoj svoje dane provodi odgojna grupa Žabice, pod budnim okom tete Snježane i Romane. Ta soba je trenutno opremljena namještajem koji je premješten iz drugih soba tijekom njihove renovacije i dosta je oštećen. Neki dijelovi stari su i 35 godina, tj. datiraju iz vremena kada je vrtić izgrađen.
Kako bi djeci u dobi od 3 do 5 godina, koja borave u sobi, omogućili adekvatno opremljen prostor za igru i učenje, pozivaju se sugrađani dobre volje da pogledaju popis potrebne opreme i radova te pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Kod svake stavke navedena je njena jedinična cijena (bez PDV-a), gdje se ona može kupiti, kontakt mail i telefon. Popis je moguće preuzeti OVDJE.
Iznimno je važno da se kod kupovine obavezno dobavljačima napomene da je riječ o humanitarnoj akciji za vrtić Maslačak kako bi provjerili da li je navedena stavka već prethodno kupljena, te kako bi u tom slučaju predložili kupovinu neke druge stavke s
popisa. Ako odlučite potrebnu opremu kupiti od drugih dobavljača, potrebno je prije kupovine kontaktirati Dječji vrtić kako bi provjerili da li je određena stavka još uvijek potrebna. Također, obrtnici se mogu uključiti doniranjem svoje usluge brušenja i lakiranja parketa.

Podijeli

Autor

Comments are closed.