Predstava

Gostujuće kazalište „Svijet lutaka“ za najmlađe – Otkrivamo kako podići besplatne karte!

Objavljeno:13. Prosinac 2015. | Objavio:Z.I. | Kultura, NAJAVLJUJEMO, Obitelj, Vijesti

Gradska knjižnica Ante Kovačića ugostit će lutkarsko kazalište Svijet lutaka koje će ekskluzivno u Zaprešiću izvesti predstavu Elmer i izgubljeni medo (David Mckee) za djecu od 1,5 do 5 godina.

Predstava će se održati 16. prosinca s početkom u 18:00 sati. Osigurajte svoje mjesto besplatnim kartama koje se mogu podići na Dječjem odjelu knjižnice.

O čemu se točno radi u ovoj maštovitoj i bajkovitoj predstavi, donosimo u  kratkom sadržaju:

Elmer je lutkarska priča o neobičnom, veselom, bezbrižnom, nesebičnom, šarenom i posebnom sloniću. Elmer se svojim šarenim tijelom razlikuje od drugih slonova i to ga malo brine. U isto vrijeme umiruje ga saznanje da mu se svi raduju i često se s njim druže. Nakon igre s Malim Slonom Elmer saznaje da je Mali Slon izgubio medvjedića, svoju omiljenu igračku i da neutješno tuguje. Svi žele pomoći Malom Slonu na različite načine, ali ga ne uspiju utješiti. Elmer mu posuđuje svog medvjedića, a sam odlazi u potragu za izgubljenim medvjedićem. U traženju mu pomaže crno bijeli slon Wilbur. U šumi susreću razne životinje, ali nitko im ne može pomoći u potrazi za omiljenom igračkom Malog Slona. Kako ipak uspiju naći medvjedića i razveseliti Malog Slona?!

Podijeli

Autor

Comments are closed.