Lukas

Aca Lukas ne dolazi u Zaprešić – Pokrenuta peticija na društvenim mrežama za dolazak Ace Lukasa na Rujanfest

Objavljeno:4. Rujan 2016. | Objavio:Z.I. | Zabava, Zanimljivosti

Nakon što je preko 1100 ljudi potpisalo peticiju za odlazak Rujanfesta i turbofolk izvođača iz Zaprešića reagirao je Aca Lukas koji je otkazao nastup.

„O daljnjim koracima u vezi s koncertima u Hrvatskoj ću razmisliti. Da se razumijemo, ovih potezom ću razočarati tisuće i tisuće fanova u toj državi, ali tamo gdje generalno nisam dobrodošao naravno da neću ni ići. Ne iz straha, nego iz principa. Dakle, da ne širim temu u nedogled, sa žaljenjem obavještavam svoje fanove da otkazujemo nastup na Rujanfestu i mislim da će sada svakako građani Zaprešića, poznate kulturne prijestolnice Europe, biti zadovoljni, kao i svi koji su tako glasno to podržali uz mnoštvo uvreda koje nisam ničim zaslužio“ – kazao je Lukas

U izjavu za muzika.hr autor peticije Gordan Lopac Medo rekao je kako ni u jednom trenutku nije spominjao pojedince: – Zapravo je cilj bio da se javnosti, a i medijima ukaže na cjelokupni kulturocid koji se događa na toj lokaciji i glazbeni izbor samog festivala, a ne upiranje prsta na određenog pojedinca. Najviše mi je žao današnjih klinaca jer im se takva glazba servira, a ne da postoji za njome potražnja.

Nakon peticije pojavila se nova peticija kojom se na društvenim mrežama traži dolazak Ace Lukasa na festival.

 

Foto: Facebook – Aca Lukas

Podijeli

Autor

Comments are closed.