Savjet mladih

6. sjednica Savjeta mladih Grada Zaprešića – Saznajte program aktivnosti za 2016.

Objavljeno:24. Rujan 2015. | Objavio:Z.I. | Kultura, Vijesti, Život

Savjet mladih Grada Zaprešića aktivno nastavlja svoje djelovanje. Na 6. sjednici održanoj 15. rujna definirao se program za sljedeću godinu, a najvažnije aktivnosti su praćenje i evaluacija prethodno realiziranih programa, rad na zapošljavanju studenata preko student servisa, brendiranje Savjeta mladih, aktivno sudjelovanje i praćenje rada Gradskog vijeća te organiziranje raznih tribina.

GRADSKI PROGRAM ZA MLADE

Kako bi se mladi što više uključili u javni život, Savjet je sudjelovao u stvaranju Gradskog programa za mlade koji uključuje razvoj sustava informiranja i savjetovanja mladih, poticanje osnivanja informativnog centra za mlade, informiranje i povezivanje mladih poduzetnika, poticanje radnih aktivnosti studenata, podupiranje stažiranja kao vrednovanja radnog iskustva mladih te brojne druge aktivnosti.

KNJIŽNICA VELEUČILIŠTA BALTAZAR ZAPREŠIĆ ZA SVE STUDENTE

Na sjednici je i odlučena inicijativa da se knjižnicom u sklopu Veleučilišta Baltazar Adam Krčelić mogu koristiti svi redovni studenti s područja Grada Zaprešića. Novina za sve građane je i besplatna pravna pomoć koja će uskoro biti dostupna u Pravnoj klinici. Naime, prema unaprijed određenim terminima u prostoru Kluba umirovljenika Zaprešić, građani će moći dobiti pomoć studenata viših godina Pravnog fakulteta koji će djelovati pod mentorstvom svojih profesora, suradnika i znanstvenih asistenata.

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.