Akrobatski Rock and Roll klub Bistra

Zlato, srebro i bronca za Akrobatski Rock’n'Roll klub Bistra

Objavljeno:3. Ožujak 2015. | Objavio:Z.I. | Sport

Akrobatski Rock’n'Roll klub Bistra s Kupa Republike Hrvatske vraća se s visoko osvojenim mjestima u gotovo svim kategorijama. U organizaciji Rock ‘n’ roll kluba Limbo rock i Hrvatskog rock ‘n’ roll saveza natjecanje se održalo 28. veljače, a sudjelovali su klubovi iz Slavonskog Broda, Zagreba, Petrinje, Siska, Velike Gorice, Križa, Bistre i Zaprešića.

Akrobatski Rock and Roll klub  Bistra  Akrobatski Rock and Roll klub  Bistra

Najbolji rezultat bio je u konkurenciji najboljih hrvatskih parova, i to u kategoriji Mini. Među 14 parova, zlato su osvojili Letizia Ćibarić i Matej Brnčić, srebro Karla Utović i Antonio Kovačec te broncu Lorien Naumovski i Mark Winkler. Nadalje su osmo mjesto osvojili Magdalena Stahov i Roko Žunić, dok su Elena Ferenci-Majcen i Marko Nekić osvojili 13. mjesto.

U kategoriji Mlađih juniora 2, također u konkurenciji najboljih hrvatskih parova, među 30 parova 19. mjesto osvojili su Vida Žunić i Stjepan Galić. Bronca u konkurenciji Mini formacija 3 otišla je, među 7 natjecateljskih formacija, za formaciju Zaprešić u kojoj su Jana Živić, Lana Pokupec, Matea Tkalčić, Anja Šlegl, Antonela Lazić, Petra Nekić, Paola Horvat, Antea Burilo, Dora Jukić te Lana Knafelj.

Svoj prvi nastup bilježi formacija Salto u konkurenciji Juniorskih formacija koji će biti zapamćen po odličnom četvrtom mjestu. Formaciju čine Letizia Ćibarić i Matej Brnčić, Karla Utović i Antonio Kovačec, Lorien Naumovski i Mark Winkler, Magdalena Stahov i Roko Žunić te Vida Žunić i Stjepan Galić.

Podijeli

Autor

Comments are closed.