skola

Sufinanciranje nabave školskih udžbenika učenicima osnovnih škola

Objavljeno:21. Srpanj 2015. | Objavio:Z.I. | Vijesti, Život

Grad Zaprešić za školsku godinu 2015./2016. donio je Zaključak o sufinanciranju nabave udžbenika u iznosu od 300,00 kuna po učeniku.

Pravo na sufinanciranje imaju roditelji ili skrbnici učenika koji ispunjavaju sljedeće uvjete: prebivalište na području grada Zaprešića, učenik je polaznik osnovne škole, ne ostvaruje pravo na besplatne udžbenike te dolazi iz obitelji čiji redoviti ukupni neto novčani prihodi mjesečno po članu uže obitelji (roditelji/skrbnici i uzdržavana djeca) ne prelaze iznos od 1.100,00 kuna.

Iznos od 300,00 kuna po učeniku isplatit će se na račun jednog od roditelja ili skrbnika, a potrebno je preuzeti obrazac zahtjeva i predati ga u razdoblju od 31. kolovoza do 18. rujna 2015. godine.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti na službenoj web stranici Grada Zaprešića, u Pisarnici Gradske uprave u Novoj ulici 10 ili u tajništvu osnovnih škola. Potom se u navedenom razdoblju zahtjevi  predaju u tajništvu učenikove škole za učenike koji pohađaju osnovne škole čiji je osnivač Grad Zaprešić (OŠ Antuna Augustinčića, OŠ Ljudevita Gaja i OŠ Kupljenovo), poštom na adresu za ostale učenike (Grad Zaprešić, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Nova ulica 10, 10290 Zaprešić) ili osobno u Pisarnici Gradske uprave na istoj adresi.

 

 

Foto: Flickrwoodleywonderworkssecond grade writing glass: public schoolsCC BY 2.0 / dorađeno od originala

 

 

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.