notes

Studenti uključite se u projekt „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ i osvojite 21 000 kuna

Objavljeno:16. Siječanj 2015. | Objavio:Z.I. | Nekategorizirano, Zanimljivosti

Poslovni dnevnik u suradnji s partnerima organizira projekt pod nazivom „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ kojem se priključilo i Veleučilište Baltazar Zaprešić. Projekt za cilj ima nagraditi najbolje ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata, ali i potaknuti društvenu raspravu o problemu nezaposlenosti, kao i konkretna rješenja koja bi se mogla primijeniti.

O ČEMU SE RADI?

Projekti trebaju uključivati konkretnu razradu svih tehničkih, organizacijskih i financijskih aspekata. Također trebaju biti vezani uz nacionalnu razvojnu strategiju, i to prema sljedećim tematskim smjerovima:

  • Izvorno hrvatsko
  • Destinacija Hrvatska
  • Održiva Hrvatska
  • Poduzetna Hrvatska
  • Inovativna Hrvatska

Pet najboljih radova iz svake cjeline odabrat će stručna komisija u kojoj je član i dr. sc. Igor Vrečko, voditelj studija Projektnoga menadžmenta na Veleučilištu Baltazar Zaprešić. Nagrađenim studentima dodijelit će se iznos od 21000 kuna na potrošačkoj kartici. Osim novčane nagrade, studenti će imati priliku i prezentirati svoja umijeća poslodavcima.

TKO MOŽE SUDJELOVATI?

Sudjelovati mogu studenti svih fakulteta u Hrvatskoj, u dobi od 18 do 27 godina. Prijave mogu biti pojedinačne ili grupne koje uključuju najviše tri studenta, a traju do 30. travnja 2015. godine. Rok za predaju gotovih radova je 30. lipnja 2015. godine.

OSTALE INFORMACIJE

Više o projektu i temama, uputama za pisanje te edukativnim materijalima možete pronaći na web stranici Poslovnog dnevnika.

Projekt je predstavljen na konferenciji 14. siječnja 2015. na kojoj su sudjelovali Dražen Klarić, direktor sadržaja Večernjeg lista, Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika, Ružica Beljo Lučić, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Miljenko Šimpraga, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu.

 

Foto: Flickr – Generation Bass

Podijeli

Autor

Comments are closed.