Lag sava

Radionica “Od ideje do projekta” – Lag SAVA uči kako izraditi projektni prijedlog

Objavljeno:22. Rujan 2016. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, NAJAVLJUJEMO, Poslovni, Vijesti

Lag SAVA i Program E-misija organiziraju radionicu pod nazivom Od ideje do projekta koja će se održati 24. rujna u zgradi Komunalnog poduzeća na adresi Zelengaj 15.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Grada Zagreba i Zagrebačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego domaće donatore, tijela državne uprave, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.  Radionica će obuhvatiti strukturu projektnog prijedloga, način popunjavanja opisnog obrasca i obrasca proračuna, korake u izradi projektnog prijedloga, te definiranje ciljeva, rezultata i aktivnosti.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative, a broj sudionika je ograničen na 20. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 9:00 – 15:00 sati.

PRIJAVE

Prijave se šalju najkasnije do petka 23. rujna u 12.00 sati na e-mail: gordana@cci.hr  ili  se dolazak može najaviti na telefon 095  44 44 819  (Gordana Ramač).

Kod prijave je potrebno napisati sljedeće podatke: ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazi, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

Podijeli

Autor

Comments are closed.