10009292_10204467848272148_6684684581848748092_n

Pub kviz triatlon u Zaprešiću

Objavljeno:9. Listopad 2016. | Objavio:Z.I. | NAJAVLJUJEMO, Zabava, Zanimljivosti

Kako je i najavljeno ekskluzivno na zapresic-info.hr, u grad je sletio novi besplatni pub kviz iz radionice Zaprešić pub kviza. Riječ je o Pub kviz triatlonu, druženju uz (ne)znanje i zabavu kroz tri interaktivne igre. Sezona kviza počinje 14.10. u 20.00 u zaprešićkom Koala baru na glavnom gradskom trgu. U prvom kolu organizatori najavljuju i posebnog gosta. Svoje gastronomsko umijeće dolazi pokazati jedan od najboljih hrvatskih kuhara mlađe generacije Kristijan Matijević koji će prezentirati umjetnost pripravljanja roštilja.

Pub kviz triatlon sastoji se od tri igre. Prva je opći kviz koja se sastoji od već poznatih rubrika Zaprešić pub kviza poput pitanjce, as iz rukava, lice s tjeralice, osjeti ritam itd. U drugom dijelu triatlona igrači ne sjedaju za bicikl kao u pravom triatlonu nego se okušavaju u igri najbrža ruka. Tko prvi ponudi točan odgovor dobiva bodove. Triatlon završava interaktivnom rubrikom Bombonijera gdje se iz bubnja, u kojem se nalaze razni tematski kvizovi, izvlači jedan koji se tu večer igra.

Prijavljene ekipe očekuju bogate nagrade i jedno Zaprešić-info pitanje u svakom kolu. Ekipu do 4 člana možete prijaviti u inbox Facebook stranice Zaprešić pub kviza (adresa: @zapresicpubkviz) ili na e-mail adresu zapresicpubkviz@gmail.com.

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.