Jesen

Program događanja u rujnu 2017.!

Objavljeno:6. Rujan 2017. | Objavio:Z.I. | Kultura, NAJAVLJUJEMO, Naslovnica, Zabava, Zanimljivosti

TURISTIČKA ZAJEDNICA
GRADA ZAPREŠIĆA

09.09.

Sportske igre HVIDR-e Zagrebačke županije
Igralište kod SŠ Ban Josip Jelačić

15.09.-24.09.

Rujanfest (www.rujanfest.com)
Westgate Zaprešić

16.09.

Autotuning&styling show
Trg Ivana Pavla II.

27.09.-21.10.

Dani Jelačića i 22. Dan grada Zaprešića

27.09.-01.10.

Offroad Adventure Camp: Sajam vozila i kamp opreme
Offroad&supercross polygon
Westgate Zaprešić

30.09.

Savjeti sv. Hildegarde iz Bingena za tjelesno i duhovno zdravlje
Lužnica

VIŠE O PROGRAMIMA

15.09.-24.09.

Rujanfest (www.rujanfest.com)

Ove godine Rujanfest slavi 10 godina svog uspješnog postojanja. Festival na čijim pozornicama su nastupala sva velika estradna imena ,ove godine slavi čak 10 godina te nam najavljuju razna iznenađenja.

Ovogodišnje izdanje RujanFesta, manifestacije koja privuče do čak 100 000 posjetitelja svake godine, održat će se tijekom dva vikenda, od 15.09. do 24.09. Dok prvi vikend otvaraju JOLE i jedna od najvećih zvijezda ŽELJKO JOKSIMOVIĆ, dan nakon publiku će zapaliti legenda sevdaha HALID BEŠLIĆ i kraljica zabave MAJA ŠUPUT.

Obzirom da slavi rođendan, ove godine imamo dva izvrsna koncerta i u nedjelju 17.09. Dolazi nam Lidija Bačić i obožavani Miroslav Škoro.  Za otvaranje drugog vikenda, 23.09., zadužena je naša najveća zvijezda koja je gotovo i zaštitno lice Rujanfesta, jedna i jedina SEVERINA. Subota je ove godine namijenjena dvama velikim zvijezdama čije hitove pamte i starije generacije Harisu Džinoviću I Miroslavu Iliću.

Uz izvrsne koncerte baš kao i svake godine na Rujanfestu nas očekuje najveći zabavni park te izvrsna ugostiteljska ponuda.

Sve ulaznice za koncerte su 25,00 kuna , dok je ulaz do 19 h potpuno besplatan.

Kao i do sada očekuje Vas besplatan parking, besplatni autobusi i zabava do dugo noć.

27.09.-01.10.

Sajam vozila i kamp opreme

Prvi i jedinstveni kamping sajam u regiji održat će se u Zaprešiću.

U rujnu će se u Zaprešiću, u sklopu Offroad Adventure Campa, održati prvi međunarodni sajam vozila i kamp opreme

Prvi i jedinstveni međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme za boravak u prirodi Westgate Offroad Adventure Camp održat će se od 27. rujna do 1. listopada 2017. godine kod Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću.

Na površini od 65.000 m2 prostirat će se čak tri tematska parka – Camping park, Show park i Offroad park.

U sklopu Camping parka, prvog takve vrste u regiji, brojni izlagači će predstaviti novitete iz sve popularnijeg kamperskog turizma, a osim izložbeno-prodajnog sadržaja, posljetitelji će se moći upoznati i s ponudom kamp-stopa kao sve popularnijim načinom aktivnog odmora.

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

Veliki Offroad park prostirat će se na preko 23.000 metara kvadratnih, a u sklopu kojeg će posjetitelji moći isprobati atraktivna SUV i terenska vozila i uživati u natjecanjima na ekstremnoj offroad stazi kao i u utrkama motocikala, quadova i downhill bicikala na supercross stazi.

 www.offroad-camp.eu

Kontakt za medije: press@offroad-camp.eu

Podijeli

Autor

Comments are closed.