ZAPREŠIĆ LEDENA BAJKA

Prijavite se za sudjelovanje na Božićnom sajmu i izložite vaše proizvode i usluge

Objavljeno:12. Studeni 2014. | Objavio:Z.I. | Vijesti

Božićni sajam održat će se od 12. prosinca 2014. do 4. siječnja 2015. godine na Trgu Ivana Pavla II. Grad Zaprešić kao organizator poziva sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe da se prijave te tako svoje proizvode i usluge izlože u drvenim kućicama koje će biti postavljene uz klizalište.

Ususret blagdanskom vremenu na sajmu zainteresirani mogu ponuditi, a građani očekivati, razne ukrase, umjetničke predmete, aranžmane, nakit, igračke, čestitke, suvenire i ostale umjetničke predmete. Jednako tako u božićnom duhu dobrodošli su i prehrambeni proizvodi poput kolača, oraha, lješnjaka, bombona i neizostavih tradicionalnih proizdva meda, vina ili rakije. Početni iznos naknade za drvene kućice je 4.000,00 kuna za ugositeljske djelatnosti i 2.000,00 kuna za božićni nakit, rukotvorine i slične predmete.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu pronaći upute za pismeni zahtjev i obrazac na stranici www.zapresic.hr pod rubrikom „Božićni sajam”. Požurite jer prijave se podnose do 17. studenog 2014. na adresu: Grad Zaprešić, Zaprešić, Nova ulica 10 ili na e-mail: mborovec@zapresic.hr.

Podijeli

Autor

Comments are closed.