lavanda

Predavanje „Homeopatija kao preventivna medicina“

Objavljeno:7. Travanj 2016. | Objavio:Z.I. | NAJAVLJUJEMO, Život

Povodom Svjetskog tjedna homeopatije, Gradska knjižnica Ante Kovačića organizira predavanje o homeopatiji kao preventivnoj medicini. Kako fizički, mentalno, emocionalno i duhovno zadržati zdravlje otkrit će 13. travnja s početkom u 18:30 sati voditeljica Savjetovališta za homeopatiju i Bachove kapi Ljerka Škrbec Visković.

Ljerka Škrbec Visković, voditeljica Savjetovališta za homeopatiju i Bachove kapi, počela je studirati homeopatiju 2004. godine, iako ju je i prije koristila. U to doba radila je u Klinici za tumore na Zavodu za radioterapiju kao ing. med. radiologije. Zdravstvene poteškoće bile su prekretnica da iz konvencionalne medicine potraži drugi način za rješavanje zdravstvenih problema. Kroz svoje osobno iskustvo shvatila je da zdravstvene probleme kreiramo sami načinom našeg razmišljanja i ponašanja.

Završila je četverogodišnji studij homeopatije i dobila diplomu The London College of Homeopathy. Licencirani je homeopat i član registracijskog odbora u Hrvatskoj udruzi homeopata te je u Zaprešiću otvorila Savjetovalište za homeopatiju. Također se dodatno obrazovala kod psihologinje Nade Žanko metodom transakcijske analize. Bachov je praktičar B.F.R.P., certificirana od strane Bachovog centra u Mount Vernonu.

 

Foto: Flickr – Sonny Abesamis LavendersCC BY 2.0  / dorađeno od originala

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.