KK Zaprešića protiv KK Poštara

Poraz KK Zaprešića protiv KK Poštara

Objavljeno:3. Prosinac 2014. | Objavio:Z.I. | Sport

KK Zaprešić je unatoč odličnom nizu pobjeda izgubio u gostovanju protiv KK Poštara rezultatom od 5,5 : 2,5. Utakmica 11. kola Prve hrvatske kuglačke lige (HKL) odigrana je 29. studenog 2014. godine u Splitu.

Prvi blok za ekipu Zaprešića otvorio je Nikola Funda, a za ekipu Poštara Tonči Bauk. Funda je srušio nedovoljnih 545 čunjeva, čime je za 16 čunjeva više poen odnijela ekipa Poštara. Drugi susret odigrao je u izvrsnoj formi Branislav Bogdanović koji je uspio sa srušenih 579 dobiti Ljubu Žuljevića. Matija Mance protiv Tomislava Odrljina odigrao je sjajan meč. Jedini su srušili preko 600 čunjeva te podijelili poen izjednačenim brojem od 610 čunjeva.

Nastavak utakmice za ekipu Zaprešića donosi loše početke igrača te stvaranje prednosti protivnika. Damir Fučkar uspio je osvojiti poen s 579 čunjeva protiv Biloša, dok Branko Manev sa srušenih 571 nije imao uspjeha protiv Tihomira Lasića. Ekipa Poštara odnijela je i zadnji poen u susretu Domagoja Bradarića i Marija Fridla koji s 547 čunjeva nije mogao konkurirati protivniku.

Prednost od 22 čunja za domaćine, KK Poštar, značila je pobjedu od ukupnog rezultata 5,5 : 2,5. Unatoč lošoj igri i porazu, KK Zaprešić ostao je prvi na ljestvici lige s bodom prednosti pred Medveščakom i dva boda pred Zadrom. Susret 12. kola očekuje se u Novskoj, 4. prosinca 2014. s početkom u 17 sati.

Podijeli

Autor

Comments are closed.