14527486_10201947107635693_2081240892_n

Počela je 9. sezona Zaprešić pub kviza. Ekipa Kobayashi osvajač Superkupa

Objavljeno:4. Listopad 2016. | Objavio:Z.I. | Vijesti, Zabava

Susretima prvog kola počela je deveta sezona najmasovnijeg zaprešićkog pub kviza. U središnjem događaju u Garden baru ekipe su se u prvom kolu natjecale za prvi trofej u sezoni i ligašku tablicu. Ekipa Kobayashi je s 41,5 bodom osvojila najviše bodova od svih ekipa te je postala osvajač Superkupa Zaprešić pub kviza.
Zbog ogromnog interesa i preko 30 prijavljenih ekipa 9. sezona igra se u dvije skupine. Sezona je otvorena u četvrtak prvim kolom skupine A. Najbolja je bila ekipa Kao nekad. U subotu je prvo kolo odigrala skupina B gdje je slavio osvajač Superkupa, ekipa Kobayashi.
U prvom kolu postavljena su i dva Zaprešić-info pitanja. U skupini A u kategoriji Pitanjce postavljeno je pitanje „Po kojoj je osobi prva klonirana životinja u povijesti dobila ime?“. Radi se o country pjevačici Dolly Parton, a zašto je upravo ona izabrana za ime ovce Dolly pročitajte sutra na portalu. U skupini B Zaprešić-info pitanje došlo je iz kategorije As iz rukava. Bila su potrebna tri odgovora na temu borbe s bikovima – „Tko upikne bika, tko mu maše s crvenom zastavom, a tko ga u konačnici ubije?“. Radi se o pikadoru, toreadoru i matadoru, a o njihovoj povijesti pročitajte sutra na stranicama portala.
Drugim kolom nastavlja se središnji događaj Zaprešić pub kviza u 9. sezoni, a uskoro počinju i ostali pub kvizovi.

Skupina A – nakon 1. kola

a

Skupina B – nakon 1. kola

b

Ukupna tablica – nakon 1. kola

ukupno

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.