19 Minijature

Otvorenje 19. Minijatura Udruge likovnih stvaralaca Zaprešić

Objavljeno:9. Lipanj 2016. | Objavio:Z.I. | Kultura, NAJAVLJUJEMO

Pred nama je svečano otvorenje međunarodne izložbe u Vršilnici u Novim Dvorima, već 19. Minijature. Svečano otvorenje u petak, 10. lipnja s početkom u 20 sati, uveličat će glazbeni gosti DINAMIT DUO, Vedran Živković, DJ Jürgen i DJ Dassa Gozza.

Izložba ostaje otvorena do 30. lipnja. Posjetiti se može radnim danom od 16 do 20 sati, a vikendom od 13 do 20 sati.
DINAMIT DUO čine dva mlada zaprešićka glazbenika - Toma Šimunić i Juraj Markač. Zajedno se bave glazbom od 2013. Cilj im je prezentirati poznate teme iz klasične i popularne glazbe u određenom “gypsy” modusu, stvoriti ugodnu atmosferu uz laganije swing/jazz/gypsy zvukove. Pratite ih na službenoj Facebook stranici OVDJE.

VEDRAN ŽIVKOVIĆ već dugi niz godina živi i radi u Zagrebu. Bivši je član upokojenog benda Mokre Gljive, a trenutno je aktivan u noise bendu Nemeček i projektu Ono. Bavi se raznim područjima glazbe, od ekstremnog noisea do ambijentalne glazbe, pa sve do glazbe za predstave i film. U solo nastupima koristi tamburu (brač) i gitaru, koje provlači kroz razne efekte i loopove kako bi stvorio atmosferu koja je na pola između onog što je bilo prije nas i onog što je sad.

Podijeli

Autor

Comments are closed.