boravak-na-otvorenom

Obavijest za umirovljenike – Sve informacije o božićnicama

Objavljeno:7. Studeni 2016. | Objavio:Z.I. | Vijesti

I ove će godine na području Grada Zaprešića umirovljenici biti počašćeni „božićnicom“ kao jednokratnom potporom u iznosu od 100,00 kuna. U razdoblju od 1. prosinca do 24. prosinca umirovljenici mogu preuzeti svoju božićnicu u Poslovnici FINA-e (Ulica Bana J. Jelačića 1a, Zaprešić).

Obavezno je predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine ili rješenja o mirovini. Ako „božićnicu“ preuzima druga osoba, ona je dužna uz osobnu iskaznicu i zadnji odrezak od mirovine odnosno rješenje o mirovini umirovljenika čiju božićnicu preuzima, predočiti i vlastitu osobnu iskaznicu.

Oni umirovljenici koji primaju samo inozemnu mirovinu, u razdoblju od 16. prosinca do 22. prosinca svoju „božićnicu“ mogu podići na Gradskoj blagajni, također uz predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine. Umirovljenici koji primaju i tuzemnu i inozemnu mirovinu ostvaruju pravo na jednokratnu isplatu „božićnice“ samo po osnovi tuzemne mirovine.

Novi umirovljenici, svi koji su stekli pravo na mirovinu ove kalendarske godine ili iz nekog drugog razloga još nisu uvršteni u Gradsku evidenciju umirovljenika, mogu se  prijaviti u razdoblju od 07. studenog do 18. studenog u Pisarnici Gradske uprave (Nova ulica 10, Zaprešić) ili poštanskim putem na istu adresu. Prijave će se vršiti uz kopiju osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine ili rješenja o mirovini te ispunjen obrazac koji je moguće dobiti u Klubu umirovljenika Zaprešić, pisarnici Gradske uprave, u Mjesnim odborima i Gradskim četvrtima, ili preuzeti OVDJE.

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.