poslovni uzlet

Nova sezna Poslovnih uzleta u Zaprešiću

Objavljeno:9. Veljača 2017. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, NAJAVLJUJEMO, Vijesti

Tri godine zaredom Poslovni dnevnik uspješno je educirao poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Republike Hrvatske putem manifestacija Poslovnih i Agro uzleta. Nadolazeća četvrta sezona besplatnih edukacija nudi mnoštvo interesantnih tema koje će eminentni stručnjaci iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva  obrađivati na radionicama i panel diskusijama u sklopu Uzleta.

Prvi Poslovni uzlet u 2017. godini održat će se u petak 24. veljače u Zaprešiću, od 9:30 do 15:00 sati. Ovoga će puta zaprešićki poduzetnici sudjelovati u trosatnoj radionici gospođe Kristine Androlić, ekspertice za javnu nabavu te voditeljice za pripremu i provedbu EU projekata. Putem interaktivne radionice polaznici će imati idealnu priliku  za direktnu komunikaciju s predavačicom koja će na svojoj edukaciji prezentirati osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji i kako doći do bitnih informacija, koji je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

Broj mjesta je oraničen, stoga osigurajte svoje mjesto prijavom na broj telefona 6326 030, putem e-maila
poslovni-uzlet@poslovni.hr ili na poveznici OVDJE.

Upravo su se besplatne edukacije pokazale kao važan element razvoja malog i srednjeg poduzetništva koji je dug niz godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva. Naime, ovaj dio gospodarstva zapošljava 65 posto ukupne zaposlenosti te generira oko 50 posto bruto društvenog proizvoda.

Podijeli

Autor

Comments are closed.