CZMZ

Izborna i redovna izvještajna skupština Centra za mladež Zaprešić

Objavljeno:5. Ožujak 2015. | Objavio:Z.I. | Zanimljivosti

Sandra Sabol Valenčak izabrana ja za predsjednicu Centra za mladež Zaprešić na održanoj izbornoj skupštini 4. ožujka, koja je ujedno bila i redovna izvještajna. U prostoru Foto kino video kluba Zaprešić (FKVKZ) izabran je i Upravni te Nadzorni odbor, a usklađivao se i Statut prema novom Zakonu o udrugama.

Od 13 projekata provedenih u 2014. godini, nova četiri su PRObudi, STAVi, Veseli dani i Capoeira za djecu s autizmom, čime Centar za mladež Zaprešić nastavlja aktivno i inovativno djelovanje, dok preostalim stalnim projektima održava kontinuitet rada. Dodatna dva projekta provedena su u partnerstvu, Lokalni program djelovanja za mlade grada Zaprešića u kojem je nositelj Grad Zaprešić te Garancija za sve mlade s Mrežom mladih Hrvatske kao nositeljem. Centar djeluje sa sedam zaposlenika te jednim stručnim osposobljavanjem i 83 volontera, a uključeno je 3369 direktnih korisnika.

CZMZ   CZMZ

Voditeljica Centra za mladež Zaprešić, Klaudia Devčić Majerić, izjavila je kako je ova izborna skupština ukratko niz promjena, ponajprije mijenjanja Statuta, dok je na redovnoj izvještajnoj prezentiran rad u protekloj godini:

Za 13 projekata smo bili nositelji, a još dva smo provodili u partnerstvu. Izdvojila bih četiri nova: PRObudi, STAVi, Veseli dani i Capoeira za djecu s autizmom. Ostale projekte provodimo dugi niz godina, imamo dobre rezultate i broj korisnika je preko 3000. Ponosimo smo na svoje rezultate!

Podijeli

Autor

Comments are closed.