Policijska postaja

Gradonačelnik Željko Turk na Novu godinu obišao dežurne službe grada

Objavljeno:2. Siječanj 2015. | Objavio:Z.I. | Vijesti

Gradonačelnik Željko Turk prvi dan 2015. godine tradicionalno je posvetio posjeti dežurnim službama grada Zaprešića, Hitnoj medicinskoj pomoći, Policijskoj postaji te Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Hitna medicinska pomoć  Vatrogasna postrojba

Hitna medicinska pomoć u novogodišnjoj noći nije imala većih intervencija. Liječnica u hitnoj pomoći, Ines Leonhard, navela je uobičajene pozive:

Ines Leonhard
Bilo je prometnih nezgoda, padova, alkoholiziranih, jedna alergijska reakcija i temparature. Prošle smo godine imali ozljeda od pirotehničkih sredstava, no ove godine toga nije bilo.

 

Načelnica Policijske postaje Zaprešić, Katarina Mavrlja Matuško, potvrdila je mirno slavlje:

Katarina Mavrlja Matuško
Možemo reći da je sasvim mirno protekla cijela noć, nije bilo posebnih intervencija u kojima bi policijski službenici trebali postupati, nešto malo buke i galame i bacanja petardi, ali sve u svemu možemo reći da je doista večer protekla mirno.

 

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zaprešić noć je prošla bez zahtjeva. Zapovjednik Damir Čičko također je zadovoljan novogodišnjom večeri:

Damir ČičkoNa području grada Zaprešića, a i šire, Javna vatrogasna postrojba nije imala nikakvih zahtjeva i intervencija po pitanju gašenja požara, spašavanja ili poziva tehničke pomoći. Noć je protekla u redu, a isto tako i do sada  nema nikakvih potreba i intervencija za gašenjem požara. Sve je mirno i tiho, onako kako i priliči.

 

 

Gradonačelnik Željko Turk čestitao je građanima Novu godinu te izrazio zadovoljstvo novogodišnjim slavljem bez većih intervencija dežurnih službi.

Bilo je vrlo hladno, ali je na kraju na našem gradskom trgu bila lijepa i ugodna atmosfera i nadam se da dijelim mišljenje svih koji su došli da smo veselo ušli u 2015. godinu. Svim svojim dragim sugrađanima i sugrađankama čestitam novo leto i želim svako dobro, zdravlja, ljubavi i zajedništva i svega onog dobro što nas povezuje. Veseli me što je noć protekla u redu bez intervencija. To govori o svijesti građana grada Zaprešića s jedne strane, a s druge strane je i hladnoća utjecala. Ipak je bilo manje ljudi na ulicama.

Podijeli

Autor

Comments are closed.