infocentar

Centar za mladež Zaprešić realizirao info točke za mlade

Objavljeno:26. Veljača 2017. | Objavio:Z.I. | Vijesti, Život

Jedna od projektnih aktivnosti Lokalnog info-centra za mlade grada Zaprešića je realizacija info točaka kao oblika usluga koja se mladima u lokalnoj zajednici pruža unutar servisa lokalng info-centra.

Tako su info točke zamišljene kao mjesto širenja svih važnih informacija, gdje se svim osobama u dobi od 15 do 29 godina želi omogućiti pravodoban i pravovaljan pristup informacija o projektu i mogućnostima u gradu Zaprešiću. Na ovaj način Centar za mladež Zaprešić mladima želi omogućiti da budu informirani o svim iskoristivim resursima vezanim za njihovo obrazovanje, cjeloživotno učenje, stipendije, putovanja, zaposlenja, volontiranja, mobilnost i sl.

Centar je putem dosadašnje dvije realizirane akcije javno predstavio ovu uslugu. Prvu su realizirali u suradnji s partnerom Gradom Zaprešićem 15. veljače 2017. godine u prostorijama gradske uprave, dok su drugu info točku realizirali u suradnju sa suradnikom, Gradskom knjižnicom Ante Kovačića, 21. veljače 2017. godine.

U ožujku 2017. godine planirana je realizacija info točke na Veleučilištu Baltazar te u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić.

Projekt “Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića” financijski je podržan od strane Ministartsva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Podijeli

Autor

Comments are closed.