Zagrebacka zupanija

Bespovratne potpore za početak poslovanja, žene poduzetnice i povećanje konkurentnosti

Objavljeno:23. Travanj 2015. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, Vijesti

Javni natječaj Zagrebačke županije vrijedan je 3 150 000 kuna, a dodjeljuju se bespovratne potpore za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva u 2015. godini. Prijave traju do 20. svibnja ove godine, a prijavljuju se projekti koji se realiziraju na području Zagrebačke županije.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove koje imaju sjedište na području Zagrebačke županije

ZA ŠTO SE DODJELJUJU SUBVENCIJE?

Potpore će se dodjeljivati za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice. Kapitalne će se pomoći dodjeljivati za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti.

VIŠE INFORMACIJA I TERMINI KONZULTACIJA

Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr) pod rubrikom Natječaji i javni pozivi.

Više informacija može se dobiti:

na broju telefona 01/6009-457 i 01/6009-488
ili na e-mail v.ljubesic@zagrebacka-zupanija.hr

Upravni odjel za gospodarstvo održat će i javne konzultacije u prostorijama Zagrebačke županije u petak 8. svibnja te u ponedjeljak 18. svibnja u terminu od 9:00 do 11:30 sati.

PRIJAVE

Popunjeni obrasci i potrebna dokumentacija dostavljaju se osobno na navedenoj adresi (u pisarnici na 6. katu) ili poštom na:

Zagrebačka županija
Upravni odjel za gospodarstvo
Ulica grada Vukovara 72/V kat, P.P. 974,
10001 Zagreb

 

 

 

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.