poljoprivredni program

Besplatni obrazovni program iz poljoprivrede za 15 polaznika

Objavljeno:8. Siječanj 2015. | Objavio:Z.I. | Gospodarstvo, Vijesti

Program obrazovanja pod nazivom „Poduzetništvo u ekonomiji znanja – Specijalistička edukacija za poljoprivrednike“ predviđen je za 15 odabranih polaznika s područja Zagrebačke županije, a pokreće ga Zagrebačka županija u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu. Nakon završetka prijava 20. siječnja, edukacija će započeti u veljači 2015. godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (Trg J.F. Kennedya 6), a predviđeno vrijeme predavanja je petak poslije podne te subota prije podne.


TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Obrazovni program ima cilj polaznicima dati nova znanja kojima će pomoći unaprijediti poljoprivredne djelatnosti te time povećati i svoju konkurentnost. Tako je ovaj besplatan program prvenstveno predviđen za postojeće poljoprivrednike koji nemaju formalno ekonomsko, niti poduzetničko obrazovanje.

Prijaviti se mogu jedino poljoprivrednici s prebivalištem/sjedištem u Zagrebačkoj županiji, a koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji.

KAKO SE PRIJAVITI?

Detaljniji uvjeti natječaja i prijavnica nalaze se na na web-stranici Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr) pod rubrikom Natječaji i javni pozivi.

Prijave traju do 20. siječnja 2015. godine, a mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu:

Zagrebačka županija
Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo
Ulica grada Vukovara 72/V kat
10000 Zagreb

KONTAKT

Više informacija može se dobiti na:
broju telefona: 01/6009-416
e-mail:  g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr.

Polaznici će pratiti osnovne i obavezne kolegije koje će izvoditi profesori Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, dok će za stručne kolegije biti zaduženi gosti predavači s Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Predviđeno trajanje obrazovnog programa, za koju je Županija izdvojila 180 000 kuna, je 12 tjedna s 120 sati nastave.

 

Photo: Flickr – Charles Smith

Podijeli

Autor

Comments are closed.