czmz

Besplatna edukacija o menadžmentu volontera

Objavljeno:16. Listopad 2016. | Objavio:Z.I. | NAJAVLJUJEMO, Poslovni, Vijesti

Centar za mladež Zaprešić poziva sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva, ustanova i institucija s područja grada Zaprešića i općine Brdovec koje pružaju socijalne usluge ili u svoj rad uključuju volontere na sudjelovanje u edukaciji o menadžmentu volontera i kompetencijama stečenih volontiranjem.

Opći cilj projekta je promoviranje i razvoj volonterskog menadžmenta na području grada Zaprešića i okolnih općina (općina Brdovec) putem osnaživanja udruga i javnih ustanova koje svojim radom i djelovanjem teže sustavnom unaprjeđenju razvoja volonterstva na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Edukacija će se provoditi u trajanju od 4 dana, u manjim skupinama, intenzivnim korištenjem interaktivnih tehnika, a vodit će ju stručnjaci Volonterskog centra Zagreb s višegodišnjim iskustvom u edukaciji i organizaciji volonterskih aktivnosti. Svi sudionici su obvezni prisustvovati sva 4 dana, a planirani datumi i termini održavanja edukacija su sljedeći:

- 25. i 26. listopad 2016. godine od 09.00 do 16.30 sati: Menadžment volontera
- 23. i 24. studeni 2016. godine od 09.00 do 16.30 sati: Kompetencije stečene volontiranjem

Za sudjelovanje u edukaciji nužno se prijaviti putem online obrasca OVDJE, najkasnije do četvrtka, 20.listopada 2016. godine. Odabrani polaznici, njih max. 20, će informaciju o odabiru dobiti do kraja tjedna.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte voditeljicu projekta, Anamariju Juroš, na mail: anamarija@czmz.hr ili se javiti na telefon Centra za mladež Zaprešić: 01/3311-711 tijekom radnog tjedna, od ponedjeljka do petka u terminu od 08.00 do 16.00 sati.

Opširnije o projektu pročitajte na web stranici Centra za mladež Zaprešić, pod izbornikom Programi i projekti. Edukacija će se organizirati u suradnji s KGZ Gradskom knjižnicom Ante Kovačić, Zaprešić, koja će omogućiti korištenje njihovog prostora, a troškovi su pokriveni kroz projekt te uključuju materijale, prostor i osvježenje u pauzama.

Projekt se provodi drugu godinu za redom, u partnerstvu s gradom Zaprešićem, općinom Brdovec, Osnovnom školom Antuna Augustinčića, Osnovnom školom Ljudevita Gaja, Srednjom školom Bana Josipa Jelačića, te u suradnji s KGZ Gradskom knjižnicom Ante Kovačića i Udrugom studenata grada Zaprešića, dok je financijski podržan od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Podijeli

Autor

Comments are closed.