promocija

53. svečana promocija diplomanata Veleučilišta Baltazar

Objavljeno:27. Siječanj 2015. | Objavio:Z.I. | Vijesti

Veleučilište Baltazar Zaprešić u svojim je prostorima održalo 53. svečanu promociju 24. siječnja 2015. za novu generaciju diplomanata stručnoga studija Poslovanje i upravljanje koje uključuje poslovne ekonomiste, menadžere u kulturi te menadžere uredskog poslovanja.

Zamjenik dekana i prodekan za financije i razvoj, dr. sc. Mile Šimurina, čestitao je diplomantima te naglasio da u svojem radu ostanu vjerni načelima struke, da u poslu razvijaju stručni i odgovorni pristup, da im znanstvena istina bude vodič kroz praksu te da se uvijek zalažu za etička načela i moralno poslovanje. Jednako ih je tako pozvao na daljnje usavršavanje i školovanje koje je imperativ informatičkog doba znanja u kojem živimo.

Podsjetimo, Veleučilište Baltazar Zaprešić najveća je privatna škola u Republici Hrvatskoj s više od 2 700 aktivnih studenata. Veleučilište se dalje razvija u pravcu veće kvalitete i standarda, kako studenata, tako i nastavnika. Značajno je i poticanje mobilnosti unutar Europske unije kojom će studenti biti kompetentni na europskom tržištu radne snage.

Podijeli

Autor

Comments are closed.