Biciklijada

4 brega – 4. Jelačićeva biciklijada

Objavljeno:29. Rujan 2017. | Objavio:Z.I. | NAJAVLJUJEMO, Zabava, Zanimljivosti

BK “Bumbar” u nedjelju, 1. listopada organizira 4. Jelačićevu biciklijadu u sklopu manifestacije “DANI JELAČIĆA – 22. DAN GRADA ZAPREŠIĆA“.
Biciklijada ove godine dolazi u formatu od 41 km asfalta, 4 brega i preko 500m visinske razlike. Ruta spaja povijesne znamenitosti, prirodu i grad, a završava u centru Zaprešića.

Kotizacija iznosi 10,00 kn po osobi. Prijave i plaćanje kotizacija su na dan biciklijade, od 8:30 do 9:45 sati na parkiralištu Novih dvora. Osobe mlađe od 18 godina ne plaćaju kotizaciju.

Za sve sudionike osigurana je okrjepa (voda i banane) nakon 15 km i topli obrok na cilju te prateća vozila i redare na samoj ruti. Start biciklijade je u 10:00 sati.

Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i odgovorni su za štetu nanesenu sebi ili drugim osobama. Kaciga je obavezna za sve sudionike bez obzira na dob! Mlađi od 16 godina mogu sudjelovati isključivo u pratnji odrasle osobe.

Biciklijada se odvija u normalnom prometu te su svi sudionici dužni pridržavati se prometnih pravila. Zbog strmih uspona i same dužine, ruta je tehnički zahtjevnija te nije namIjenjena obiteljima s malom djecom i djeci.

Više informacija možete pronaći na stranici OVDJE

Facebook event OVDJE

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.