10. humanitarna aukcija Kluba Zaprešićana

10. humanitarna aukcija Kluba Zaprešićana – Zapreščan – 36 000 kuna za najpotrebnije

Objavljeno:21. Prosinac 2014. | Objavio:Z.I. | Kultura, Vijesti

Klub Zaprešićana – Zapreščan organizirao je jubilarnu 10. humanitarnu aukciju. U Srednjoj školi Ban Josip Jelačić 18. prosinca 2014. predstavljeno je 27 umjetničkih slika koje su nastale na likovnoj koloniji Matija Skurjeni ili koje su donirane Klubu. Posebno iznenađenje bio je i potpisani dres Luke Modrića iz Real Madrida.

Izlicitirano je 50 000 kuna, a nakon pokrivenih troškova aukcije, iznos od otprilike 36 000 kuna dodijelit će se Luki Laziću (6) koji je imao operaciju na mozgu te Tihomiru Tomljenoviću (39) koji već dva desetljeća boluje od multiple skleroze.

10. humanitarna aukcija Kluba Zaprešićana

Dogradonačelnik Alan Labus zahvalio se prisutnima, a posebno sudonicima aukcije, uglednim građanima i poduzetnicima koji su osjetili potrebu i ove godine pomoći onim najpotrebnijim.

 Ponosan sam što nakon deset godina još uvijek ima velik broj ljudi koji su zainteresirani pomagati i biti ovdje s nama.

 

Zadovoljstvo unatoč recesijskim vremenima izrazio je i predsjednik Kluba Ninoslav Gregurić Bajza. Posebnu zahvalu primili su i umjetnici koji su nesebično darovali svoje radove. U devet prethodnih godina Klub je u humanitarne svrhe prikupio oko 450 000 kuna.

 

 

 

Podijeli

Autor

Comments are closed.